"L'image de la Corse"

aiotuttifratelli
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Aio tutti fratelli ch'he ora di stirpa sta rimigna !
 GhjuvanPetru Cavanimentu
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Era ora ch'elli fussini detti cosi simuli!
 KüG
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
prestu, prestu, un assassiniu ! per smenticà quella dumenica odiosa in a storia di Corsica...
 ANTO
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Un ci vole micca a da capu a quelli chi parlanu male di a Corsica ,si nisunu i sta assente annu da stassi zitti .Cum'ellu dice Sgaiuffu demuci capu pè lascia a quelli chi venenu doppu a noi une Corsica micca troppu ruvinata .
 Minestrone
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Un sapia micca chì l'orsi currianu cusì in furia.
 ghjuva
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
ai rasgio l'image que lon donne aux gaulois ci ne cagemu !!!! feriamu megliu di figghja l' esempiu di i resultati eleturali in Paese Bascu !!! A di sicuru elli un si tumbanu mic ca per una partida di ballo.
 maffia fora
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
A Corsica : un paese induve i truands tombanu, vendenu a droga, facenu u rackett è si spartenu u biscottu di l'immobilier.

ma hè peghju "l'image qu'on donne à TF1"...

saria ora chi a sucetà civile corsa (vale à di NOI TUTTI) si disceti contra a MAFFIA
 fatelivra15pizzeàmenez
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
simu cum'è u castagnu ci fermanu 5 cinque anni, eccu ne a prova: dumanda fatta à un gruppu di giovani d'una vintina d'anni ( studienti, micca ghjucadori di ballò!), vi lasciu in casa à tene mi pè una nuttata 1chilò di cocaine, vi do 20.000€, nant'à 16 solu 3 ricusanu l'offerta di manera quasi viulente!!! hè detta a messa!!
 Culomba
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
ùn hè micca a nostra magina fora chì mi primureghja, ma l'educazione di i nostri giovani. E bombe agricule ùn anu nunda à chì fà à u stadiu : lampalle annantu à a ghjente hè un attu di viulenza, pudia fà i feriti è forse certi anu i danni à l'arechje è què ùn si vede. Ci vole à rilativizà per raportu à l'inseme, certa, ma ci vole à dì dinù chì stu mendu d'aduprà e bombe agricule ci n'hè una techja, hè u principiu di a viulenza què, ùn ci vole à minimizà troppu
 pistone
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Francamente, eiu socu statu più stumacatu di vede tippi cume Alain Orsoni vultà cume s'ellu fussi nunda chè da una "bombe agricole" mandata da un giovanu imbecile nant'à d'altri imbecili.

dicu Alain Orsoni, ma Charles Pieri, Jean-Martin Verdi, Paul Natali, Domarchi, o Balthazar Federici hè LISTESSU

avà ci vulerebbi à di BASTA à STE CUNNERIE
 FÔSSEINFO
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Ùn hè micca vera cio ch'è vo scriviti. I 500 morti facini parlà di più chi sta baruffa ch'ùn ci vole micca minurà quantunque. è ùn si parlà di i malfatti di sabbatu sera in Aiacciu.
Ci sarìa da piatà qualcosa?
 benladeni
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
ci vole à purtà una lagnanza à u ministeru di l'internu pè:" non asistance à personnes en danger", sanu tuttu chi simu tutti nant'à "ecoute", in tantu si rallegranu di vede è di sente cio ch'è no dimu è femu, e terre so vindute à russi, taliani, francesi è da qui à pocu u Qatar, i corsi si vendenu tra d'elli à ruspà soldi, quandu pensu chi certi so morti pè ghjunghje ne qui!!! i corci, povere famiglie, mi vene a vergogna.
 ScortuAssai
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Mà chi piacè di leghje st'articulu di Permalianu...
Ci è tuttu !

E a faccia di i nostri eletti quandu Ayrault a annunciatu chi frungnerianu u so musu indè i mercati publichi... I nostri cari eletti clanisti, brutti, buciardi e biglicchi
 menez15pizzeinbocca
Marti u 23 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
ma s'elle eranu fole omancu, si puderia ancu ride ma custi o talavè, l'affare so in francese.Chevenement hè ancu sottu à a verità!
 aiotuttifratelli
Màrcuri u 24 d'Utrovi 2012

[Ignorer]
Parchi un femu micca una manifestazione pa di cio chi no pensemu? Parchi parlemu di l'altri (pulitichi etc) senza a fa nunda? ghjè a u populu di pisa si pa mughja a so rabbia!!!!
 aiotuttifratelli

[Ignorer]
U populu unitu mai un sara vintu!!!
 hè nurmale di lampà una bomba nant'a ghjente ! Nurmale dinù e baruffe !

[Ignorer]
Aghja scrive in francese mi scusaredde !
Minorer la violence des joueurs, de cette minorité dans les tribunes, ne consistent-ils pas se positionner sur les mêmes codes que les voyous justement dénoncés ?
è po
eiu mi ricordu di l'altre viulenze indè i terreni o e tribune in auropa, indè un mondu so trattate di a stessa manera, .... mi pare
eccu
 Paisanu

[Ignorer]
Hè ditta e bè ditta.
À dà esse difficule di sbarazza ci di tutti stì banditi, anchu se à puddemu rigrittà, hè u travagliu di u statu francese, noi semu à mezzu. U peghju hè stà drugaccia chi scimisce à noscia ghjuventù. Tinta Corsica chi si ne mori
 Paisanu

[Ignorer]
Ci vularia piantà dì creda si sempri piu Corsu che u so vicinu, in stu paesi, semu tutti bastardi !
Tuttu mondu hè ghjuntu, creditti mi puru hè ghjustu un affari di data !
(Un pinsetti micca chi sò ghjuntu sò Corsu e à me casata hè piu che Corsa)
 STUMACATUDAICUMENTIDIAPIAZZETTA

[Ignorer]
o Pistone dimmi un pocu travagli per i flicchi per dinunzià à ghjente senza prova altra che a to lingua piu brutta che u to culu ? o se tu sai qualcosa dilla puru cusi tuttu u mondu ne prufitterà

U vostru nome :

U vostru email :
 (micca publicatu)

Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.