U Beaujolais ? Nò, grazie

 Quill'altru
Màrcuri u 18 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
Aiò fatela finita appena o mansa di sgronchji ! Assumate a vostra boffattitudine à usu corsu : a vi site sciaccata in quantità a picchetta di u primu vinu ! Accantu un tradiziunale Père la Grolle ùn pò esse peghju !
 circinelludiguagnenativupeliguagnesusosanguaversatu
Màrcuri u 18 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
"boffattitudine" o "beauf'attitudine"...?
Tè, d'altronda, comu si diciarìa "BEAUF'" in corsu ? (ind'u sensu "suciali" micca u cugnatu stessu ben siguru...) ?
 Quill'altru
Màrcuri u 18 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
U beauf ind'è noi ùn esiste micca. Hè un'andatura francese schjetta. Purtemu ancu noi e nostre croce, emu puru quì ghjente senza nisuna classa, ma ùn hè micca esattamente u stessu cumpurtamente.
Sè ci vulia truvà una parolla, saria sicuramente quella di pumataghju.
 ghjuvanni-ghjuvanni
Màrcuri u 18 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
evviva u CUBI NOVU DI "BARBU", e buttiglie in plasticu di SPUNTINU è e "canette" d'ALALIA
 ZIU ANTO U PURCAGHIU
Màrcuri u 18 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
A mè mi parè chi tutti sti scialaccuati(beaufs)corsi so ancu eddi biadori di vinaccia.Quella sia vinaccia corsa o vinaccia francesa u risultatu ghiè u listessu.Un n'hè chè rubaccia hè basta.Andatè puri chi doppu a briaghina ,a péna in capu,in corpu,hé a cacaréda ,eddi annu sicuru u contu soiu.Pé parecchi gjiorni si sentenu malé.Ma eiu facciu a l'usu corsu paisanu,beghu accuavita hè pastizzu.Quessa né faccé pro...Faté ancu voi cumé mé o fratelli...
 enrico
Ghjovi u 19 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
U' beaujolais, che hè binu issu? Così fresco che si sente la puzza dei piedi del vigneron-che schifo. Viva il barbera, il nebiolo il merlot, il sangiovese ,il montepulciano e naturalmente il bordeaux e il pomerol. Se lo bevano i mentecatti questa porcata!
 piratella
Ghjovi u 19 di Nuvembre 2009

[Ignorer]

beauf in corsu?

mascacciu? beccu? lol

Lasciate corre u bofjolais

 Fabien
Ghjovi u 19 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
"Cette année il a un goût de papaye"

Saria què chi si chjama fassi "empapayouter" ? Aghju capitu.
Evviva u marketing.
Per un bonu vinu corsu, biologicu, è micca tantu caru, vi arricumandu u Granajolo. Una bella surpresa per mè.


U vostru nome :


U vostru email :
 (micca publicatu)


Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.