A mè mi facenu cacà quelli chi dicenu chi u turisimu ci arreca soldi e sviluppu
Hè longa a cumpagnia di quelli chì facenu cacà. Ma postu chì ci vole à principià cun qualcosa, allora… bravi! E avà aspettemu a versione lingua corsa
ANGE SANTINI MI FACE CACÀ
aghju dirittu di dilla ?
cio chi mi faci caga ghje ssa ghjuventu corsa chi s assumiglia e chi duventa piu pinza che i pinzi
Bravi! Site troppu forte.
A mè mi facciu cacà di vede certi Corsi chi parlenu cum'è pinzuttu.
Di più, aspettemu una versione in lingua corsa.
A Bastiaccia di a piazza Santu Niculà
Bravi!
Ghje una bellissima ripresa! :-))
E ci facenu cacà sti turisti rancighi!E tutti i corsi chi i facenu vene a campà nù un baraccone per pigliassi dui soli!
mi scusarete, mà ... mi piacenu e canzone macagne, helmut fritz è u restu, quandu so fatte bè !
Mà mi facenu caca ste canzone corse "macagne" - mal fatte - chi fiuriscenu nant'u web.
S'ella hé fatta à u terzu (o quartu) nivellu, alora, va bè, hé riuscitu.
Osinno, puderebbe esse svagativu, mà hè mancatu !
Ùn face miccà ride, hè bestiu, stupidu, imbecile, grossulanu ("grossier" - adecec) ... ùn aghju mancu ascultatu interu.
D'una manera generale, forse, vi volera à firmà di fà "in corsu" cio chi si face di peghju in altrò ...
Povera noì ... :-(((
po po po so petrificatu ...
bonne idée mais très mauvais son ,propose mes services pour enregistrement et mix ,le tout sur Bastia
A bientôt
He una canzona chì hè stata ripigliata bè , é n'he mancanu assai ... a cumpania he longa... A Me mi facenu cacà tutte ste facce di curnuti chi passanu e ghjurnate in baru , hà guadà passà e vitture .....
E dinù quelli chì credenu di sapè parlà Corsu perche sanu di " coco và be "? "avà " " a prestu" ...
mi facenu cacà iè, dinu ste rubaccie techji di drogua chì dicenu dopu "a droga fora".... ETC A PRESTU
A VULPACCIA BASTIACCIA
A me mi face cacà a Francia di merda è l'italia!!!
Mi face cagàààààààààààààààààààààààààààààààà!!! :):):):):)
Scrive una risposta
|
|