Femula finita cù u Beaujolais !
" Ùn fate micca cum'è l'altri, biite vinaccia corsa ! "
ma secondu u so prezzu , un he micca fatta per tutti
ghjuvan michele aulas assinu
Sopr'à tuttu chì u beaujolais hè robba ch'elli beienu tutti i "beaufs" di francia, allora nanzu à stammi à l'acqua (serà dura), chè di mettemi à nivellu di 'ssa ghjente ( ùn sò s'ellu si pò parla di ghjente, diceremu 'ssa robba) custì
Intesu in R.T.L eri :
"le beaujolais cette année sent la fraise, la banane, le cassis et la poire ; si il avait senti en plus le concombre celà m'aurait fait mes 5 fruits et légumes du jour....°
per me, sta sera, beieraghu Piétra cu lonzu et altre carne nustrale
Biite micca, hè ancu megliu!
Panza è nasu rossu pè i gaulois!
eiu a dicu altu è forte! vogliu solu sorte :p ( è u goffujolais ùn ne beiu micca)
In du i tempi anziani quelli chi beianu a vianaccia éranu i briaconi !Oghje tempu un si sa chi fa pè esse in du u ventu ,a droga ,a coke e u vinu so i passa tempu favuriti di parechji giovani .
SCIMIA SI
BEAUFJOLAIS NÒ !!!
Un vinu si !! mà vinu hallal !!
u "Beaujolais" hè mortu, evviva à u bellu ghjolesu !
Eiu sò anni è anni ch'e beiu U VINU NOVU nustrale. Hè bellu menu caru (2,50 à 3€) cà u Beaujolais è mi piace di parfumu è di gustu. A sera cù a suppa è un pezzu di casgiu fresu m'accunsente assai.
Eppuru ùn sò ne spezialistu nè (par avà) briacone.
Avà ch'ellu ùn sia un vinu di sottu scala, quessa hè capita, ma ùn dà mancu a pena in capu.
À a salute !!!
peddiu pa u beaujolais sta sera biite un colpa per me a me salute anche roba nustrale
FRESCU è micca fresu, a dicu subitu prima di pigliammi a piulata da ELVIZIU.
A più bella scruccuneria hè di fà crede chi senza a corsica a francia puderebbi campà indipendante è ricca...
Questo sito è bellissimo! Vi leggo dalla Sardegna e mi fa piacere leggere i vostri commenti. Siete molto simpatici!
Viva il vino nustrale!
Scrive una risposta
|
|