Femula finita cù u Beaujolais !

 estrimei
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
" Ùn fate micca cum'è l'altri, biite vinaccia corsa ! "
ma secondu u so prezzu , un he micca fatta per tutti
 ghjuvan michele aulas assinu
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
Sopr'à tuttu chì u beaujolais hè robba ch'elli beienu tutti i "beaufs" di francia, allora nanzu à stammi à l'acqua (serà dura), chè di mettemi à nivellu di 'ssa ghjente ( ùn sò s'ellu si pò parla di ghjente, diceremu 'ssa robba) custì
 pinzuttu scalcitadonne
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
Intesu in R.T.L eri :
"le beaujolais cette année sent la fraise, la banane, le cassis et la poire ; si il avait senti en plus le concombre celà m'aurait fait mes 5 fruits et légumes du jour....°
per me, sta sera, beieraghu Piétra cu lonzu et altre carne nustrale
 Babbo
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
Biite micca, hè ancu megliu!
Panza è nasu rossu pè i gaulois!
 renusinca
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
eiu a dicu altu è forte! vogliu solu sorte :p ( è u goffujolais ùn ne beiu micca)
 anto
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
In du i tempi anziani quelli chi beianu a vianaccia éranu i briaconi !Oghje tempu un si sa chi fa pè esse in du u ventu ,a droga ,a coke e u vinu so i passa tempu favuriti di parechji giovani .
 appinzapalu
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
SCIMIA SI

BEAUFJOLAIS NÒ !!!
 Ali gator
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
Un vinu si !! mà vinu hallal !!
 traduzziorariu scemu
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
u "Beaujolais" hè mortu, evviva à u bellu ghjolesu !
 per ride
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
Eiu sò anni è anni ch'e beiu U VINU NOVU nustrale. Hè bellu menu caru (2,50 à 3€) cà u Beaujolais è mi piace di parfumu è di gustu. A sera cù a suppa è un pezzu di casgiu fresu m'accunsente assai.
Eppuru ùn sò ne spezialistu nè (par avà) briacone.
Avà ch'ellu ùn sia un vinu di sottu scala, quessa hè capita, ma ùn dà mancu a pena in capu.

À a salute !!!
 mighé ghjuvan
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
peddiu pa u beaujolais sta sera biite un colpa per me a me salute anche roba nustrale
 per ride
Ghjovi u 18 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
FRESCU è micca fresu, a dicu subitu prima di pigliammi a piulata da ELVIZIU.
 wine house
Venari u 19 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
U "Francisume" cresce tutt'i ghjorni in corsica nostra..... a prussima Gay-Pride, u

prussimu ramadan, participeremu ancu noi altri corsi.. e pè Thanks Giving dino??
 Ornano
Dumenica u 21 di Nuvembre 2010

[Ignorer]
A più bella scruccuneria hè di fà crede chi senza a corsica a francia puderebbi campà indipendante è ricca...

U vostru nome :


U vostru email :
 (micca publicatu)


Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.