Ci vole à salvà u suldatu Kadhafi ?
muammar jakob
muammar zukarel
muammar rokzeir
muammar santine
muammar kastele
muammar kadastrof
sèlu dumanda l'esiliu puliticu in Corsica , u pigliemu a bastunade in capu e dopu u li femu palisa u locu duve lu si trova u "tresor de guerre" ! se lu ne a quantu a Ben-ali puteremu fini a trada "Casamozza - Fulleli " salute a tutti
Ci sò abbastanza "campings" ind'è noi per permitte a Muammar di pone a so tenda... O ind'un giardinu di Cala purcina; un è a piazza di l'amichi di Sarkosy ?
Kàdhafi unu di noi ... e perche micca u novu theodor neuhoff ?
Si vèdè subitu ch'ellu c'hè u razzinu ,hè dunnaghju cumè u corsu e pè piazza a so famiglia ghjè ancu piu forte chè i nostri puliticanti !Un omu "preziozu"
bè vistu, o Antò, "preziozu";u solu chi mi dispiace ghjè a so amicizia 'ncu l'amichi di Sarkozy. Sera vera chi Muammar viaghja 'nc'u Camellu ?
ie muammar viaghja cu camellu , ghje camellu chi face a donna.
http://www.lemonde.fr/afrique/infographe/2011/02/25/la-legende-vestimentaire-de-mouammar-kadhafi_1485021_3212.html
Eiu mi pare Aiaccinu u nostru amicu Muammar... Sempre a fà u maccu cù i so spechjetti !!
Forse serà un Corsu di Ghisunaccia ;)
Si é parole di u situ algeriano so vere ...l'arabi si credenu superiori ai Corsi mi si pare ancu superiori a tutti . Per u restu ci vuole a di chi Khadaffi ricevutu in "pampana suzanna" da Sarko ,hè veramente un pazzu ;pare chi i primi djiorni di tutta sta ribellione a so preoccupazione era u so "lifting" ,perchè era statu ritardatu da u duttore e Khadaffi era tuttu cuntrariadu...Sta "chema"!!!
si veddé chi st'omu ghie veru corsu.Kadhafi u vizzanesu,forsé dumandera l'asigliu puliticu a a CTC ,cusi u ci abbuchiéremu noi altri corsi.u mitremu presidenté di a Corsica,cusi fara u schersu a popol a buchini ,a zuca,a cameddu hé ancu a sarko.
s'elle ghjunghje qui u feremu vice roi cume vincetellu d'istria e u metteremu a un giradoghju per chi tuttu u mondu u vega ssu porcu fututu
si po da che de corsu avvemu 20000 arabi in corsica demuli l'asiliu a ellu e a so armata pa fa u spazzumu di sta razzaccia chi chi trata di bastardi
Scrive una risposta
|
|