Ci vole à salvà u suldatu Kadhafi ?
U babbu di u capitanu PREZIOZI era Orezzincu di a Funtana d'Orezza paesolu di Pedicroce. C'hellu venghi puru inde noi forse ci dera una scuzzulata pusitiva
muammar jakob
muammar zukarel
muammar rokzeir
muammar santine
muammar kastele
muammar kadastrof
sèlu dumanda l'esiliu puliticu in Corsica , u pigliemu a bastunade in capu e dopu u li femu palisa u locu duve lu si trova u "tresor de guerre" ! se lu ne a quantu a Ben-ali puteremu fini a trada "Casamozza - Fulleli " salute a tutti
Ci sò abbastanza "campings" ind'è noi per permitte a Muammar di pone a so tenda... O ind'un giardinu di Cala purcina; un è a piazza di l'amichi di Sarkosy ?
Kàdhafi unu di noi ... e perche micca u novu theodor neuhoff ?
bè vistu, o Antò, "preziozu";u solu chi mi dispiace ghjè a so amicizia 'ncu l'amichi di Sarkozy. Sera vera chi Muammar viaghja 'nc'u Camellu ?
ie muammar viaghja cu camellu , ghje camellu chi face a donna.
http://www.lemonde.fr/afrique/infographe/2011/02/25/la-legende-vestimentaire-de-mouammar-kadhafi_1485021_3212.html
Eiu mi pare Aiaccinu u nostru amicu Muammar... Sempre a fà u maccu cù i so spechjetti !!
Forse serà un Corsu di Ghisunaccia ;)
Si é parole di u situ algeriano so vere ...l'arabi si credenu superiori ai Corsi mi si pare ancu superiori a tutti . Per u restu ci vuole a di chi Khadaffi ricevutu in "pampana suzanna" da Sarko ,hè veramente un pazzu ;pare chi i primi djiorni di tutta sta ribellione a so preoccupazione era u so "lifting" ,perchè era statu ritardatu da u duttore e Khadaffi era tuttu cuntrariadu...Sta "chema"!!!
si veddé chi st'omu ghie veru corsu.Kadhafi u vizzanesu,forsé dumandera l'asigliu puliticu a a CTC ,cusi u ci abbuchiéremu noi altri corsi.u mitremu presidenté di a Corsica,cusi fara u schersu a popol a buchini ,a zuca,a cameddu hé ancu a sarko.
s'elle ghjunghje qui u feremu vice roi cume vincetellu d'istria e u metteremu a un giradoghju per chi tuttu u mondu u vega ssu porcu fututu
si po da che de corsu avvemu 20000 arabi in corsica demuli l'asiliu a ellu e a so armata pa fa u spazzumu di sta razzaccia chi chi trata di bastardi
Scrive una risposta
|
|