90% di a sciarcutteria corsa hè chinese

 Olidà
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Pazienza..A carne purcina serà prestu pruibita in Europa..tandu chi feranu i PUVERI chinesi..??
 nuit bleue
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Quessu a sapemu dipoi ani e ani , e vera pe a sciarcuteria, per u casgiu e per tutta a roba corsa, face un pezzu chi i corsi un pruducenu piu nulla. Dopu vi stunati che a ghjente si tecchianu a Quick o a Mac DO, un simu mancu piu capacci di fa roba nustrale, simu divintati una banda di "corpi e di culi" senza ciarbellu chi manghjanu e caganu in francese, a carna purcina chinesa un l'avenu mica solu in corpu ma anc'in lu spiritu.
E mentre che no manghjiemu a merda frustera, i frusteri chi campanu inde noi, cume issa pastora tedesca, ripiglianu e nostre tradizione e rimetanu a a moda ,l'antica baretta misgia, accumudata a l'usu oghjincu.
 ghjaladicciu
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Bravu nuit bleu . A forza di vulessi assumiglia a l'altri e vince soldi senza travagliu ne simu diventati peghju. Persa a lingua persu u populu
 Arrabbiatu
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Be vistu cume sempre. Vi Felicitemu pe tutti i vostri articuli.
Di core.
 topupinutuazzezu
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Quandu parlu di "No Global Pro Local" mi piaglianu pè un scemu ...
 estrimei
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
o topupinutuazzezu ,
i capiscu ! se tu impiegghi parulle ch'omu un capisce......
 anto
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Ghjè un pessu ch'o cunoscu questu, basta a passa nantu a Balanina e vède i semi immatriculati 29 chi portanu carne purcina e ancu prisutti e lonzi dighja tagliati .Pè cio chi mi cuncerna ogni annu mi facciu u mo porcu casanu .
 nuit bleue
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
Anc'eiu, mi so fatu un purcàghju in sàla di bàgnu !!!!
A mumentu avemu da piatassi per manghja un pezzu di ficatellu.
 Fabien
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
"Persa a lingua persu u populu"

Scusatemi, un so micca prufessore di Corsu, ma "charcuterie", in Corsu, un si dice "salame" ?
Ma forse, salame si dice solu per a sciarcuteria AOC...

 imbecille
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
salumeria vi dispiacce ?

sciarcuteria vole di "chair cuite" (explication sur france culture)
in corsica a salumeria un he mica cotta

le jambon de paris si eccu perche chair cuite chi he diventatu charcuterie pour les hommes aux esgourdes ensablées ( français)
 estrimei
Marti l'11 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
he secondu i lochi . in Corsica suttana dicenu salamu , inde noi dimmu cherne purcina -ancu s'ella un he cherne fresca -
ma mi pare ch'ellu si duveria a parulla sgiambon quand'omu ammenta u "jambon cuit"
 LISU
Màrcuri u 12 di Ghjenaghju 2011

[Ignorer]
in li mé loghi si dice ,carné purcina,hé ,si dicé figatelli,salcicciu,prisottu,mizzina(panzzetta)coppa ,lonzzu, ma cio chi mi frastona a mé ghié AOC di a carné purcina .Doppu é vacciné in li paési,avemu da suputa i purceddi in liberta in carrughi di é cità e di i nosti paési,tantti disghuasti di i nostri loghi.Rumatoghié é accidenti di vituré in più di é vacciné ....
 Aiaccinu
Dumenica u 27 di Farraghju 2011

[Ignorer]
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAH I CUMMENTU DI "FACEBUCCU" SO MAGNIFICU!!

U vostru nome :


U vostru email :
 (micca publicatu)


Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.