10 ragioni d'ùn andà micca à u ski

U Pulastru
Venari u 27 di Farraghju 2009

[Ignorer]
So d'accordu, mà ci vole à parlà di a "sortie ballade raquette", è quessa, organizata dà l'Università di Corsica, aiò ghjuventù, svegliatevi, divventate micca Beauf, ! Hè bella à Corsica d'oghje.. Imaginate Babbone n'anta è raquette, vi piace?
 Massimu

[Ignorer]
10. Per i conni chi faccienu i "bonhommes de neige" accantu à u chalet , nunda per quessa dinù pudemu stà in casa nostra ..
 ZIU ANTO U PURCAGHIU

[Ignorer]
Quessa a nivaccia a mè un mi gherba tantu. Un so chè beulè è stancaghjinè. Ucaccia neve so eiu ,mi tocca di piglia a paletta per anda a fa manghjia i mio animali.Tempi fà babbone avia ancu apena d'aiutu.Oghie risate hè dannu per me.Si tutti si famosi skiori pudessinu vene a dammi un colpu di mane puderia ancu eiu impara a fà u ski,ma ino un mi facenu chè schersi issa ghjente... Megliu farianu a stassi in dè eddi in di so loghi ............
 Anima2b

[Ignorer]
ha ha ha ! mdr... mi pigliu e listesse ragjone... e in piu, a neve, un mi piace micca. A vegu quand'ella falà in Aiacciu... E in stu casu, un possu micca fa altrimente...!!!
 paulo

[Ignorer]
Skiori Corsi in Terra Corsa!
 jean claudusse

[Ignorer]
si tutti i skiori chi partenu à spende millioni à l'alpes d'huez o à isola 2000 si facianu una o duie dumenicate in Ese, Verghju o in Ghisoni, forse ùn saria micca male pè l'ecunumia corsa, no ?
 GIGI

[Ignorer]
10. una ragio di primura maio: ùn esse à fiancu à sti pinzutacci di M....
 filidatu

[Ignorer]
per mè una ragiò impurtante hè chì ùn sò micca schià è chì à vinticinque anni ùn mi vecu micca amparà à schià à mezu à i mucicosi
 Piratella
Sàbatu u 28 di Farraghju 2009

[Ignorer]

10 / Non posso sciare sono constipato
 Ziu Santu

[Ignorer]
Tutti st'inculati chì partenu à fà u schì in cuntinente pè esse perzu in un tufone peghju ch'è u paisou u più goffu di Corsica in più di quessa si montanu a sega. " o ghjente on part au ski" . Parte in vacanze và bè ma micca in quelli lochi guffacci di' sse francie. Ci sò tanti affare à vede in u mondu. Ogni sabbatu sera " dans la night", ogni mese di ferraghju à u schì è l'estate à u mare ma in quelli lochi VIP. Per mè ùn valenu di più chè i pinzuti

chjucchetta

[Ignorer]
Sì le neve fussi merda
Eppo cogliel'à palate
ùn ci serrebbe fastidiu
serrebbe menu cutrata
per pudè fanne l'umetti
è tiranne le tullate
 fratellu ficatellu

[Ignorer]
Senza parlà che sti cavi "Iè, a traduzione literale di "caves") un'hanu mancu una baiocca in borsa per mette a so turnata è si techjanu di pasta inc'u budiru tuttu l'annu, solu per tene i so soldi per pudè andà a fà i carnavali in Courchevelle o Vars... E, di sicuru, quand'ellu hè compiu l'inguernu, ponu riturnà a le so altre passione, u tuning, u kite-surf, e via ferrate, etc.
 FIUMINALE
Dumenica u 1mu di Marzu 2009

[Ignorer]
O SIGNORE FADE VOI CHI SIDE LI PIU SUPRANU, METITE APPENA DI ZUCHINU ACH' A QUESTI CHI U NE ANU
 estrimei
Luni u 2ndu di Marzu 2009

[Ignorer]
a FIUMINALE ,
ammè, e cisi sia!
 muammar
Marti u 10 di Marzu 2009

[Ignorer]
Eh bé, chi bella discursata di qualità...
Prufitu, mettu a meglia ancu eiu : INCULATU, cusi ghjustu pà u piacè
 muammar
Marti u 10 di Marzu 2009

[Ignorer]
"meia" bastérà (un so micca paccatu à a lettera)
 fratellu ficatellu
Marti u 10 di Marzu 2009

[Ignorer]
Mettu a meia dinù allora : Sac'a scaghju !
 Culomba1
Dumenica u 15 di Marzu 2009

[Ignorer]

Ragiò XXXXVVVV : in Corsica, duie volte nantu à trè ùn ci hè neve....
 linzulone
Luni u 16 di Marzu 2009

[Ignorer]
mi ha fattu monda ride l'articlu, e certe reazzioni dinù. ma certi cummentarii di giovanni imbecili un so manc'à pena ridìculi, e mi stumàcanu assai;
Surtite à pena di i vostri tuvoni, o pòveri cignali !
 PICCHJACCANTU
Màrcuri l'8 d'Aprile 2009

[Ignorer]
ragiò di quelle maiò:

ùn andate micca a passà e vostre vacanze à u ski, chi un si sentenu che i lagni di pinzutacci...
Ié, sti listessi pinzutacci che no ritruveremu d'estatine nnantu à i nostri belli lochi...sempre in traccia di lagnà si...

Allora state quì à spende i vostri soli!!!

U vostru nome :

U vostru email :
 (micca publicatu)

Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.