U "débardeurgate", a storia d'un buzz

1981
Venari u 31 d'Aostu 2012

[Ignorer]
chauffe marcel !!
 Natale Luciani
Sàbatu u 1mu di Sittembre 2012

[Ignorer]
Oh ghjente, vi ridentite contu chi sta closcia chi si techja di muscu ,chi si monta a segua in maglietta gialla o in debardeur Fuck me i am famous cu duie putane accantu he un elettu di a republica francese e un rapresentatore di u populu corsu [postu ch ellu elettu]. e stu tippu ghjocca cu l avvene di i nostri figlioli e i nostri soldi.
Simu diventati un populacciu. cume dicce a canzona; chi ne pensera sampieru de paoli o sambucucciu....
 ANTO
Sàbatu u 1mu di Sittembre 2012

[Ignorer]
Hé megliu a vède a ellu nanta ssu ritratu chè Bucchini cu a stessa maglietta o puru Camellu u suttanacciu !
 Natale Luciani
Dumenica u 2ndu di Sittembre 2012

[Ignorer]
Erratum; ben intensu ci vulia a leghje 'rendite' e micca' ridentite' e sega in piazza di segua in u mo messaghju scorsu[ e aghju vistu chi a piazzetta ha mesu 'stelle' a a parulla Pu!#@! ] ;)

@ anto: Camellu preferiscera un bellu ' juste au corps' in coiu,
@Djackson;Giacobbi si campa nant'a tweeter, e ben sapete chi a me mi diventa simpaticu stu connu! bon sta sempre un clanistu di prima trinca chi si techja nant'a e coste di u populu, ma a cu sensu di a macagna.
 Lisandru
Luni u 3 di Sittembre 2012

[Ignorer]
Marcel l'amicu di Camillou et di Ange, di chi ci so chi u vutenu, à me stu ritrattu mi face ride, ma quantunque ghjè una ragione di piu per mette difinitivamente i clanisti di l'ump fora di u putere in Corsica. A so gestione di a Corsica hè similare à stu ritrattu gruttescu
 Kyrn0s
Màrcuri u 5 di Sittembre 2012

[Ignorer]
Stephanie Grimaldi incu u stessu debardeur, troschiu, e dinu u string !!!

U vostru nome :

U vostru email :
 (micca publicatu)

Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.