Si ne andatu Michael Jackson michel malloru
cum'ellu hè sbiancatu stu disgraziatu !
filidatu
sin'à eri a ghjente dicia ch'ellu era un mostru un "pedophile" è oghje ch'ellu hè mortu hè per tutte 'sse frittelle un geniu un più gran musicante di u XXesimu seculu
A falsità di a ghjente vene sempre palisata nù i mumenti dulurosi Eo persunalamente mi ne impippu ch'ellu sia mortu ZIU ANTO U PURCAGHIU
U CORCCIU !!!!!!
Cavaglieri di Mirvella
Hè mortu un gran geniu ! Un frateddu d'anima ! I picculi americani si devini senta soli oramai quandu si chjinani a sera...
ziu santu
era ùn grande artista d'accordu ma era sopr'à tuttu un scemu chì si chjinava in un cascione d'aria, à chì piacia i zitelli maschji è un negru chì avia vergogna di a so razza è chì s'hè fattu sculurì cusì s'hè chjappu un cancaru di a pella, civa
a mè ùn mùi face pietà sò più tostu i fanatichi chì u pieghjenu sò veramente povera ghjente da stirppà Avia ancu una sciamia à una certa épica è qunad'ella hè morta avia fattu un interramentu tamantu è ornatu a sò cascia d'oru martinlutherking
Hè mortu un musicante , un'artistu. ùn feremu cum'è certi cumenti ànnt'à morte d'un omu. Ch'ellu riposi in pace... Ciò chì mi vene in core subitu avà hè st'omu chì avia a paura d'invechjà ... Mi vene a cacciata d'un vechju à quale un paisanu dicia: "uuh cum'è tù sì invechjatu !" è quill'altru chì li risponde tandu "chì voli, mi sò scurdatu di more ...". Eccu per a morte è l'interru di stu Giacson".
Dopu, era un'omu chì era una pella, vistu ciò ch'ellu si sentia in quà è in là, i so prucessi, e so fantesie, tira avanti è passa.. Infine, parlendu sempre di pella, certi maldicenti dicenu oghje ch'ellu hè natu neru è ch'ellu hè mortu biancu. Forse ch'ellu si vergugnava d'esse ciò ch'ellu era, chè ? Quessa hè una malatia chì corre ancu quì è chì vene da fora, forse dopu à a cunquista francese. A' sapè ... panetta
RIP Micaellu !
peccatu, avia da fà una ripresa in inglese di "FESTA ZITELLINA"... ---> filidatu
Ancu i lettori di u Figaro pienghjenu à Jackson
Un affare tremendu Urelianu
Mamma quantu vo site chjusi voi altri! St'omu t'avia i so difetti è e so qualità ma un era micca un mostru quantunque! Che v'inffuttìate ghjè u vostru affare, ma un parlate micca in modu cusì negativu di un tipu ch'a lasciatu un improntu impurtantissimu in a mùsica! Ancu s'ellu un vi piace micca!
filidatu
à Urelianu
Ch'ellu sia statu un pistellu nù u duminiu di a musica ùn a discutu micca Ma chì tutti i media faccinu di a so morte un evenimentu mi scumode perchè chì daretu à u musicante ci era l'omu è l'omu ùn valia tante chjarasgie allanu
liberà mè
E mortu babbòne,allòra jackson!!!
Urelianu
Ah, ghjè vera chi tuttu stu "rumore" ch'elli faceni i medià un duveria micca esse! Ma sai o Filidà, un a sapemu micca se l'omu daretu a u musicante "un valia cusì tante chjarasge". Iè, ghj'era scemu, iè hè statu accusatu di pedofilia, ma ne simu veramente sicuri? Mhm! Eiu un mi prununceraghju micca...
filidatu
Hè vera ùn si mai sicuri di nunda ma u fattu di pacà e famiglie per ch'elle ritirghinu e so lagnanze hè guasi cum'è s'ellu s'era palisatu, in fine hè u mo parè !
ZIU ANTO U PURCAGHIU
O quedda gjiente un cè bisognu di lamintassi .Avemu da more quasi tutti no??? Quessa a cacciata un la cunisciatè. Mikèlè Jackson a sa fatta ancu ellu su malaviatu.Hè queddu riposi in paccè.Ci so chi farmanu in infernu,i piu bravi in paradisu.Queddu ci fussi anccu ellu in paradisu amezzu a tutti sti gluriosi .....
JP
ahé ... di sicuru .... alora parchi miccà un articulu nant'a Farah Fawcett ? N'avete poc'à fà dinù mi pare ... ? Ci valia a mostra à tutti chì a piazzetta hé - sicuru - indiffarente à a morte di MJ ? Un pudia esse altrimente osino ! ch'ha da esse ! maì emuzione, mai spuntaneita !! mi pare di leghje missaghji di "beaufs" à u pmu ...
Scrive una risposta
|
|