Si ne andatu Michael Jackson

michel malloru
Venari u 26 di Ghjugnu 2009

[Ignorer]
cum'ellu hè sbiancatu stu disgraziatu !
 filidatu

[Ignorer]
sin'à eri a ghjente dicia ch'ellu era un mostru un "pedophile" è oghje ch'ellu hè mortu hè per tutte 'sse frittelle un geniu un più gran musicante di u XXesimu seculu
A falsità di a ghjente vene sempre palisata nù i mumenti dulurosi
Eo persunalamente mi ne impippu ch'ellu sia mortu
 ZIU ANTO U PURCAGHIU

[Ignorer]
U CORCCIU !!!!!!
 ziu santu

[Ignorer]
era ùn grande artista d'accordu ma era sopr'à tuttu un scemu chì si chjinava in un cascione d'aria, à chì piacia i zitelli maschji è un negru chì avia vergogna di a so razza è chì s'hè fattu sculurì cusì s'hè chjappu un cancaru di a pella, civa

a mè ùn mùi face pietà sò più tostu i fanatichi chì u pieghjenu sò veramente povera ghjente da stirppà

Avia ancu una sciamia à una certa épica è qunad'ella hè morta avia fattu un interramentu tamantu è ornatu a sò cascia d'oru
 martinlutherking

[Ignorer]
Hè mortu un musicante , un'artistu. ùn feremu cum'è certi cumenti ànnt'à morte d'un omu. Ch'ellu riposi in pace... Ciò chì mi vene in core subitu avà hè st'omu chì avia a paura d'invechjà ... Mi vene a cacciata d'un vechju à quale un paisanu dicia: "uuh cum'è tù sì invechjatu !" è quill'altru chì li risponde tandu "chì voli, mi sò scurdatu di more ...". Eccu per a morte è l'interru di stu Giacson".
Dopu, era un'omu chì era una pella, vistu ciò ch'ellu si sentia in quà è in là, i so prucessi, e so fantesie, tira avanti è passa..
Infine, parlendu sempre di pella, certi maldicenti dicenu oghje ch'ellu hè natu neru è ch'ellu hè mortu biancu. Forse ch'ellu si vergugnava d'esse ciò ch'ellu era, chè ?
Quessa hè una malatia chì corre ancu quì è chì vene da fora, forse dopu à a cunquista francese. A' sapè ...
 panetta

[Ignorer]
RIP Micaellu !

peccatu, avia da fà una ripresa in inglese di "FESTA ZITELLINA"...

--->
 filidatu

[Ignorer]
Ancu i lettori di u Figaro pienghjenu à Jackson
Un affare tremendu
 Urelianu

[Ignorer]
Mamma quantu vo site chjusi voi altri! St'omu t'avia i so difetti è e so qualità ma un era micca un mostru quantunque! Che v'inffuttìate ghjè u vostru affare, ma un parlate micca in modu cusì negativu di un tipu ch'a lasciatu un improntu impurtantissimu in a mùsica! Ancu s'ellu un vi piace micca!
 filidatu

[Ignorer]
à Urelianu
Ch'ellu sia statu un pistellu nù u duminiu di a musica ùn a discutu micca
Ma chì tutti i media faccinu di a so morte un evenimentu mi scumode perchè chì daretu à u musicante ci era l'omu è l'omu ùn valia tante chjarasgie
 liberà mè

[Ignorer]
E mortu babbòne,allòra jackson!!!
 Urelianu
Sàbatu u 27 di Ghjugnu 2009

[Ignorer]
Ah, ghjè vera chi tuttu stu "rumore" ch'elli faceni i medià un duveria micca esse! Ma sai o Filidà, un a sapemu micca se l'omu daretu a u musicante "un valia cusì tante chjarasge". Iè, ghj'era scemu, iè hè statu accusatu di pedofilia, ma ne simu veramente sicuri? Mhm! Eiu un mi prununceraghju micca...
 in cauda venenum

[Ignorer]
O ZITELLI SIMU TUTTI POCHI AFFARI NANT'A STA TERRA L'UMANITA HE CUSI FATTA UN CI VOLE MICCA A SCURDASSI CHI A OGNI MORTE D'OMMU S'AVICINA A PENA DI PIU A NOSTRA CH'ELLU SIA STATU A PENA SCEMU ST'OMMU FORSE MA ERA QUANTUNQUE UN GENIU NE CUNOSCU POCHI TIPI IN CORSICA CHI DOPU AVE CANTATU DUIE O TRE CANZONE SI PIGLIANU PER CIO CH'ELLI UN SO CI VOLE A VEDE LI CIO CH'ELLI FACENU E CIO CH'ELLI DICENU ALLORA PENSATE A PENA JACKSON A CANT'A ELLI
 filidatu

[Ignorer]
Hè vera ùn si mai sicuri di nunda ma u fattu di pacà e famiglie per ch'elle ritirghinu e so lagnanze hè guasi cum'è s'ellu s'era palisatu, in fine hè u mo parè !
 ZIU ANTO U PURCAGHIU

[Ignorer]
O quedda gjiente un cè bisognu di lamintassi .Avemu da more quasi tutti no??? Quessa a cacciata un la cunisciatè. Mikèlè Jackson a sa fatta ancu ellu su malaviatu.Hè queddu riposi in paccè.Ci so chi farmanu in infernu,i piu bravi in paradisu.Queddu ci fussi anccu ellu in paradisu amezzu a tutti sti gluriosi .....
 JP

[Ignorer]
ahé ... di sicuru .... alora parchi miccà un articulu nant'a Farah Fawcett ? N'avete poc'à fà dinù mi pare ... ? Ci valia a mostra à tutti chì a piazzetta hé - sicuru - indiffarente à a morte di MJ ? Un pudia esse altrimente osino ! ch'ha da esse ! maì emuzione, mai spuntaneita !! mi pare di leghje missaghji di "beaufs" à u pmu ...

U vostru nome :

U vostru email :
 (micca publicatu)

Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.