Mundiale : Più di 84% di i Corsi ùn sò micca per a Francia retu à tè
ACQUAVIVA : " Je suis ton père "
NABILLA : " Ohhhh nooonnnnnn !!!" avemu trovu a famiglia "corse italienne " di nabilla acquaviva
imbe tamantu focu solu per di certe cose palese a l'occhji di tutti: ava piantemulla daveru perche un ci capite un' accha. niolu zona liberata di l'alienazione francesa e eiu campu aduve e cume vogliu.ANDATE A PIGLIAVI UNA RINFRISCATA CHI A DISCORE CUN VOI HE QUANT'A CALMA UNA MANSA DI BOVI DAVANTI A UN MACELLAGHJU CU UN CANAPU IN MANU.SALUTE A TUTTI UN CAMBIATE NULLA A FRANCIA PO DORME TRANQUILLA!!!!
acquaviva
imbe tamantu focu solu per di certe cose palese a l'occhji di tutti: ava piantemulla daveru perche un ci capite un' accha. niolu zona liberata di l'alienazione francesa e eiu campu aduve e cume vogliu.ANDATE A PIGLIAVI UNA RINFRISCATA CHI A DISCORE CUN VOI HE QUANT'A CALMA UNA MANSA DI BOVI DAVANTI A UN MACELLAGHJU CU UN CANAPU IN MANU.SALUTE A TUTTI UN CAMBIATE NULLA A FRANCIA PO DORME TRANQUILLA!!!!
casgiu merzu
è povera Italia hà i penseri à fassi cun un difensore cum'è voi, no
acquaviva
a daretu a te:eiu un ti connoscu e un mi ne pigliu mai a qualchisia senza cunnoscelu e cu nabilla e roba di stu generu secondu me c'hai piu a vede tu ch'eiu.CUME TUTTI L'ACQUAVIVA DI CORSICA SO DI LOZZI A U PEDE DI U MONTE CINTU SE UN BASTASSINE L'ALTRI ARGUMENTI A I QUALI UN MI PARE PUDE RISPONDE
acquaviva
a daretu a te:eiu un ti connoscu e un mi ne pigliu mai a qualchisia senza cunnoscelu e cu nabilla e roba di stu generu secondu me c'hai piu a vede tu ch'eiu.CUME TUTTI L'ACQUAVIVA DI CORSICA SO DI LOZZI A U PEDE DI U MONTE CINTU SE UN BASTASSINE L'ALTRI ARGUMENTI A I QUALI UN MI PARE PUDE RISPONDE
acquaviva
TORNA A VIGNALE E TU CASGIU MERZU CHI SI CAPACE A OPPONEMI CUME ARGUMENTI FORDI U TO DISPREZZU?
acquaviva
TORNA A VIGNALE E TU CASGIU MERZU CHI SI CAPACE A OPPONEMI CUME ARGUMENTI FORDI U TO DISPREZZU?
retu à tè
AMEN
casgiu merzu
ùn vi cunnoscu
ùn mi cunniscite ùn vi disprezzu manc'appena trovu solu chè vo trinicate troppu di u culu ingiru à l'Italia di manera assurda fratellanza acquaviva
SE VOI A METTITE NANTA U CULU O MAE PARLATE DI U VOSTRU:TUTTE E VOSTRE REAZIONE TIRANU PIU UN ARIA DI NAZIUNALISTI FRANCESI INDIAVULITI CHE DI MILITANTI NAZIUNALI A U FATTU DI CIO CHI C' HE ACCADUTU DIPOI A VITTORIA DI A FRANCIA.VI RIMANDU A UNE DI E REAZIONE DI SIMU FRITTI A U PRINCIPIU DI I POSTS VI RICUNOSCERETE .A PAROLLA ITALIA HE U STRACIU ROSSU PER RICONNOSCE UN NAZIUNALISTI FRANCESE U PUNTU GODWIN O MEGLIU U CRASH TEST DI A DECOLONIZAZIONE DI U CERBELLU DI UN CORSU QUALUNQUE E A STU TEST AVITE PERFETTAMENTE REAGITTI: VI SCORENU I MOCCICHI E UN FIUME DI VELENU SENZA AVE CAPITU ANCU MINIMAMENTE DI COSA PARLU FENDU A PROVA CHE VO SITE STATI I VERI SUGHJETTI IMBUTITTI DI SCHEMI CULUNIALISTI FRANCESI QUELLI CHI CUNFONDENU U PULITICU E U CULTURALE.SO PERSUNALMENTE SEPARATISTU E UN M'IMPEDISCE DI RIVENDICA UNA RIALTA U FATTU D'ESSE PARTE DI UNA CUMMUNITA ETNICA DI 60 MILLIONI DI PERSONNE.D'ALTRI L'HANNU DETTU NANZA A ME ERANU ASSAI PIU CURAGGIOSI CHE NOI SI CHJAMAVANU A MUVRA.
acquaviva
SE VOI A METTITE NANTA U CULU O MAE PARLATE DI U VOSTRU:TUTTE E VOSTRE REAZIONE TIRANU PIU UN ARIA DI NAZIUNALISTI FRANCESI INDIAVULITI CHE DI MILITANTI NAZIUNALI A U FATTU DI CIO CHI C' HE ACCADUTU DIPOI A VITTORIA DI A FRANCIA.VI RIMANDU A UNE DI E REAZIONE DI SIMU FRITTI A U PRINCIPIU DI I POSTS VI RICUNOSCERETE .A PAROLLA ITALIA HE U STRACIU ROSSU PER RICONNOSCE UN NAZIUNALISTI FRANCESE U PUNTU GODWIN O MEGLIU U CRASH TEST DI A DECOLONIZAZIONE DI U CERBELLU DI UN CORSU QUALUNQUE E A STU TEST AVITE PERFETTAMENTE REAGITTI: VI SCORENU I MOCCICHI E UN FIUME DI VELENU SENZA AVE CAPITU ANCU MINIMAMENTE DI COSA PARLU FENDU A PROVA CHE VO SITE STATI I VERI SUGHJETTI IMBUTITTI DI SCHEMI CULUNIALISTI FRANCESI QUELLI CHI CUNFONDENU U PULITICU E U CULTURALE.SO PERSUNALMENTE SEPARATISTU E UN M'IMPEDISCE DI RIVENDICA UNA RIALTA U FATTU D'ESSE PARTE DI UNA CUMMUNITA ETNICA DI 60 MILLIONI DI PERSONNE.D'ALTRI L'HANNU DETTU NANZA A ME ERANU ASSAI PIU CURAGGIOSI CHE NOI SI CHJAMAVANU A MUVRA.
l'alzincu
è torna à vignale
ci rivenimu torna cù a pulemica di l'epica chî a Muvra era irredentista.... ma basta ùn ci cacceremu nunda v'infangagliate daper voi, basta basta Buitoni
L'irredentisti anu impuzzichitu parechji forums corsi : quellu di l'ADECEC per esempiu, e d'altri dinù
Fate attenzione quelli di a Piazzetta; anu disgustatu parechje ghjente chi un ci vanu piu. I "trolls" taliani facenu scappà a tutti cu e so discussioni di merda . Basta! andatevine in altro ? Vulete a gabbia senza l'accelli ? d'accordu, ma lagateci in pace omancu nant'a a Piazzetta ! O Acacquaviva un vedi micca che tu facci cacà a tuttu u mondu ???? l'alzincu
ùn a vulia micca dî cusî (ci vole à rispettà tutte l'opinione), ma a pensava ancu eu
vi ringraziu buitoni acquaviva
BONA NOTTE BUITONI RIFATTI A TO GUERRA STANOTTE E CHJAMATTI UN PSICOANALISTA PER DUMANE NANZU DI FATTI UN FRULLU FATIGATTI OHIME I FATIGATTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
acquaviva
BONA NOTTE BUITONI RIFATTI A TO GUERRA STANOTTE E CHJAMATTI UN PSICOANALISTA PER DUMANE NANZU DI FATTI UN FRULLU FATIGATTI OHIME I FATIGATTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
casgiu merzu
Scusate, o Sardu
Ma à ciò ch 'o vecu u solu ch 'insulta ghjè Acquaviva Nurmale quandu ùn c 'hè più argumenti.... è cusi sia
Sapete , eu, rispettu tutte l'idee, puru l'irredentismu (ancu se ùn pensu micca ch'ellu ci sia assai ghjente , puru in Italia, à credeci torna) . U solu affare ch'ùn possi pate ghjè ch'ellu si possi tumbà un Omu.
Fin tantu chi resta un cumbattitu d'idee, ci struisce è ci custruisce amicizia à tutti Cristiano
Sono Italiano di Roma, è la prima volta che intervengo ma vi leggo con curiosità ed ammirazione da tanto tempo.Da vero Italiano, ammiro i pensieri di ACQUAVIVA, a cui dico che di italiani come lui ce ne sono pochi. Ma penso ...
Scrive una risposta
|
|