L'averiate aiutatu ?

piratella
Marti u 24 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

E nostre tradizione anu e so limite, nò? Vulete paragunà cù Yvan : ellu hà una faccia di ciristianu, quantunque!

S'ellu fussi affaccatu nantu à u ponte di u mo battellu, o mi muria d'un attaccu, o u lampava in mare senza altru! Una facciaccia di topu di menu nantu à sta terra...Pluffa.
 miccaèbastiacciuinnizza

[Ignorer]
chi dilemma!
l'ospidalità hé sacra ma avete fighjate issa FACCIA!!!!!!!
st'arechje, stu nasu!!!!!!stu sguardu!!!!!!!!!!!!!!!!
o'figlioli cari!!!!!!
anch'à vedelu in "foto" mi vene un spaventu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
troppu goffu l'omu!!!!!!!
pensu ch'averia apertu a porta pè dalli un calciu(front kick) in faccia!!
"aie aie ti chiedu l'ospidilata chi si corsu e mi sciappi u nasu!!gattivu !!maledetti i corsi chi perdenu l'antichi valori!mi n'hé ritornu a melun a disse U GOFFU"
 KÜG

[Ignorer]
infatti u tippu ùn s'hè micca fattu chjappà, s'hè resu da per ellu:

http://medias.lepost.fr/ill/2009/09/09/h-20-1689372-1252522105.jpg

SANTUCCI

[Ignorer]
Se l'era un amicu ò un parente l'avia propostu di vene in case dè me anche se ai fattu una malfatta!
 fratellu ficatellu

[Ignorer]
Se A Piazzetta divenne a succursale di "Dite a vostra", si po dì, dinù, furbicetta... Eccu, cusì avanzemu...
 Malmignatta
Màrcuri u 25 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
Paraguna Jean Pierre Treiber cun Yvan Colonna???? Scrivite corsu ma a mente é francese,a mé mi pare chi oghje né finita di a nostra antica identita.
Ma é vera dino chi a piazzetta dié u locu di macagna,ma mi face quantunque infiara stu paragone..;
 fratellu ficatellu

[Ignorer]
Jean Pierre Treiber fratellu di lotta, tantu chi u braciu di Jean Pierre tennerà à nostra bandera fiera anant'a l'altare sacru di a libertà, mai u nostru populu un si spenghjerà...
 baygon vert

[Ignorer]
ahè, è dalli...

facia un pezzu ch'ella ci mancava a lezzione di u nostru santu militantisimu naziunale di a Patria.

quand'ellu si vede l'assenza di segondu gradu ind'è certi, ci pudemu di ch'è no semu veramente ind'a merda o malmignatta...

aio, femuci un operazione kamikaze, femu saltàcci cù a Foir'fouille è femula finita.

libertà !
 Ghjacintu McGowan
Ghjovi u 26 di Nuvembre 2009

[Ignorer]
Aiutà un tipu piu' goffu ch'un piccatu inglesu, mancu à pinsalla!
 fnfg
Ghjovi u 17 di Dicembre 2009

[Ignorer]
o jean pierrre. ooooohh jean pierrrreeeeeee. o tribbieeeeeeerrrrrraaa oohhh tribieeeerrrraaaaa!! e voi vi ripusate oooohhhhh!!!! VOL/ TE/ GI / RA / E / VO / GA TON / DU / CHI / LU / TRI/ BBIU / PIGLI / FONDU/ OHHHH

U vostru nome :

U vostru email :
 (micca publicatu)

Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.