Imprigiunati per avà manghjatu figatellu crudu ?
a saperà Audiard di manghjà u figatellu crudu cio ch'ellu face : stronzi d'oru !! n'aghju mandatu un chilo à barbier, ch'ellu crepessi!!!
he u vallerustiaccia chi ha a a raggio !
si a carne purcina era fatta cum'ellu si deve 'ncu porci alevati a usu nustrale, un ci serianu tutte ste carnavalate !
ié , o Sgaiu',so d'accunsentu 'ncu tè, nanzu di ghjitta soldi , fate casu a a robba che vo cumprate!
DI CIO CHI HE FATTU IN CORSICA MANCU 10% HE FIGATELLU POCA MANGHJERIA QUELLA DI A SCIARCUTERIA CORSA MAGUGLIE E CUMPAGNIA IN CORSICA CULTURA AGRICULTURA MERDA OGUALE
hè vera chì tutta 'ssa carne purcina industriale hè un stumacheghju §
Avà una piccula currezzione mi pare chì a parulla "banlieue esisti in corsu si dicerebbe e furagne
Ma cosa ghjè issu puttachju di a ghjente chì manghja u figarettu crudu? Ci vole à esse tonti, nò? A diceanu i vechji chì u figatellu agna ch'ellu fussi bè cottu. In Capicorsu, noi chì emu u capu in senna, u figarettu u manghjemu cottu è di porcu nustrale. E quelli chì compranu porchi in China, ùn hanu chè da vende u so figarettu quallà, à i Chinesi. Eppo quale hè chì sà sè, ciò ch'elli vendenu i Chinesi per maghjale, ùn fussi carne di cane???? Aghju da piattà u meiu in qualchì scornu bughju. Un si sà.
Ghjè vera chi, sarebbe piutostu u fitone di li nostri amichi suttanacci chi si manghja crudu, innò ?
TUTTI AVEMI MAGNATU FICATEDDU CRUDU !!!!
I francesi mi facenu ride.
Piutostu chì d'accupà si di i nostri figatelli ferianu megliu di piantà si di metti i so ciucci inn'i congelateur.
Ma forse ghjè una quistione di priurità...
Scrive una risposta
|
|