Ghjuvan'Andria della Scagliola
Beuh, l'ultimi "Cougar" ch'o mi sò chjappu eranu quelli lance-grenade di i CRS. Queste quì e cugare e mi pigliu vulinteri in pettu !
Poca nutizia ! Face una bella stonda chi mi sò fattu manghjà !
in aiacciu ci hè a cunsigliera generale è cunsigliera territuriale R......... chì si tene un giuvanotu. Dopu tuttu s'è no semu pà a parità è l'ugualità ghjè una cosa NATURALE di vede donne più chè fatte, cù i soldi, vulè giuvanoti freschi è tenneri.
L'omi sò centinai d'anni ch'elli a facenu.
Tempi fa si chjamavanu o pesci di fondu o cum'ellu dice u pinzutu :GPS (grosse pétasse siliconée ) e attenzione perchè si ponu piglia è maladiè dunque ,sempre cum'ellu si dice in Francia "si tu tire un coup gare !
Jocelyne Fazy?
Geneviève Moindrot?
Pascale Paumier??
Zittu zittu lasciemu corre
Anto, è i masci di 50 o 60 anni chi si mettenu cun giovanotte, cume i chjami ? GPL ? Gros Pervers Libidineux ? Un annu micca maladie, po dassi ?
Demi Moore è Ashton Kutcher annu 15 anni di differenzia solamente, quantu cunniscite di masci chi annu 15 anni di piu chè a so moglia ? Tanti !
un picculu rimpròveru, ùn si dice micca : "Hà riesciutu a so vita prufessiunale" ma : "Hè riesciutu in a so vita prufessiunale"...
U verbu riesce ùn si cungiunghje micca cù l'ausiliariu avè ma cum l'ausiliariu esse !
Eccu O Ghjuvan'Pà' ! Si pò dì chi tù, hai trovu i discorsi per fà fughje i Cougar (è tutte l'altre dinò...) ! lol
dui picculi rimprovari, ùn si dice micca "prufessiunale" ma prufiziunale, è ùn si dice micca " ùn si cungiunghje micca" ma ùn si cunghjucheghja micca" .
Pensu dinò chì u verbu riesce si pò cunghjucà cù esse o avè sigondu ciò ch'omu vole dì:
Sò riesciutu à u bascigliè
Aghju riesciutu a me suppa
Dunque pensu chì "Hà riesciutu a so vita prufiziunale " hè ghjustu.
Cum'è "Hè riesciutu in la so vita prufiziunale".
Ciò chì conta hè ciò chì vene dopu: ditarminante (a) o prepusizione (à,in).
nò, prufiziunale, nò. Prufessione face prufessiunale o prufissiunale, micca z
Ghjustizia Ultrasbastiaccia
Cum'ellu dicia l'altru (in francese) : "Mais, dis moi ? Tu stampes un peu ?"
cugara? cugara ghjè pè l'americani, so LOVIE indè noi !
s'elle so cugare,noi simu accaniti... attenti !!
Qual'hè chi mi chjama qui ?
Scrive una risposta
|
|