Carne purcina : tucchemu u fondu
dunque simu tutti d'accordu per di chi ghjente curetta ci ne hé poca
hé finitu u tempu di fà cogge e buchje a u purcellu
avà si sceglie a facilità , li si dà ' l'aliment ' hé per quessa chi u casgiu sente u pesciu
e chi si trovanu e lische in u prisuttu .
.
Pr
dunque simu tutti d'accordu per di cji ghjente curetta ci ne hé poca
hé finitu u tempu di fà cogge e buchje a u purcellu
avà si sceglie a facilità li si dà ' l'aliment ' hé per quessa chi u casgiu sente u pesciu
e chi si trovanu e lische in u prisuttu Pr
dunque simu tutti d'accordu per di chi ghjente curretta ci ne hé poca
hé finitu u tempu di fà coce e buchje a u purcellu , avà si sceglie a facilità
li si dà ' l'aliment ' hé per quessa chi u casgiu sente u pesciu e chi si trovanu e lische innu prisuttu Pr
avà he finitu u tempu di fà coce e buchje a u purcellu
li si dà ' l'aliment ' e per ciô chi u casgiu sente u pesciu e chi si trovanu e lische innu prisutPr
hé finitu u tempu di fà coce e buchje a u purcellu
oghje ne simu a a facilità , li si dà ' l'aliment ' hé per quessa chi u casgiu sente u pesciu
e chi si trovanu e lische innu prisuttu Pr
Scrive una risposta
|
|