Carne purcina : tucchemu u fondu

 J G
Sàbatu u 19 di Marzu 2011

[Ignorer]

dunque simu tutti d'accordu per di chi ghjente curretta ci ne hé poca
hé finitu u tempu di fà coce e buchje a u purcellu , avà si sceglie a facilità
li si dà ' l'aliment ' hé per quessa chi u casgiu sente u pesciu e chi si trovanu e lische innu prisuttu Pr
 J G
Sàbatu u 19 di Marzu 2011

[Ignorer]

avà he finitu u tempu di fà coce e buchje a u purcellu
li si dà ' l'aliment ' e per ciô chi u casgiu sente u pesciu e chi si trovanu e lische innu prisutPr
 J G
Sàbatu u 19 di Marzu 2011

[Ignorer]

hé finitu u tempu di fà coce e buchje a u purcellu
oghje ne simu a a facilità , li si dà ' l'aliment ' hé per quessa chi u casgiu sente u pesciu
e chi si trovanu e lische innu prisuttu Pr

U vostru nome :


U vostru email :
 (micca publicatu)


Missaghju
Signale embed   Annulà ò
A vostra video sarà affissata sottu à lu vostru post.