Cahu : "Trà a Marseillaise è u Diu vi salvi Regina, y a pas photo !"
FORZA BASTIA!Vinci per noi!forza bastia furiani hè cun tè
aiò, micca Pierre-Yves André !
U vostru parè nant’à e “bombes agricoles” ?
(ride) À mè mi piacenu !
DEMMU A CORDU A L'IMBECILI CHI E LAMPANU !
Ghjucate dinù in a Squadra Corsa. Chì hè chì vi face u più effettu ? U Diu vi salvi Regina o a Marseillaise ?
Ùn ci hè micca dubbitu, u Diu vi salvi Regina ! Y a pas photo !
IE, BELLA SICURA, MA SE CAHU ERA ABBASTANZA BONU PER GHJUCCA CU A NAZIUNALE FRANCESE A U M AVVISU LI PIACERREBBE ANCU A MARSEILLEAISE, E PO UN CI SCURDEMU CHE U RISPETTU DI U PROPRIU INNU NAZIUNALE CI DEVE PURTA A RISPETTA QUELLU DI L'ALTRI
Johan Cavalli, ghjucadore aiaccinu, hà dettu ch’ellu vuleria vede una squadra di Corsica indipendente. È voi ?
Iè, anc’à mè mi piaceria assai ch’è no avessimu a nostra squadra di ballò indipendente !
SI CAPISCE, PERCHE VISTU U LIVELLU SARIA L'UNICA PUSSIBILITA PER ELLI DI PARTECIPA A UNA CUPA DI U MONDU, UN PO CUME I RASTA ROCKET A I GHJOCI OLIMPICI D'INVERNU.... E PO I MACCI SI PUDERIANU FA ANANT'A PIAZZA SANTYU NICUALU CUME UNA VOLTA QUAND'HU GHJERA CAMPU DI CHJUCU A PALLO....
PER U RESTU, GHJUCATE E PARLATE CU I PIEDI, CHI VI VA MEGLIU !
Buh ! Chi azizume o Barabbas ! mettiti piuttostu à u tennis !
FORZA BASTIA, FORZA CAHU
o barabbas so macagne ...un ci vole micca anarbassi cusi! se u veru "rondidon"
ECCU A MENTALITÀ CHE NO VULEMU IN FURIANI !!!
oh maestru un c e nunda chi ti face vergogna;sapemu tutti chi stu giuvanotu e Francese e u corsu ne u parla ne u capisce allora basta u MONTAGE DE SEGA chi doppu partimu in coglie
à quelli chì ùn sanu micca leghje : l'intervista hè stata fatta in francese è tradutta in corsu, postu ch'è no semu nant'à un situ in lingua corsa.
ancu quessa ci serà stata rimpruverata... ci vole à falla !
a ghjente ùn hè mai cuntenta in stu paese
fate qualcosa per u vostru populu, è vi manderà sempre à cacà !
ai ragio "GIACOBBI". hè faciule di criticà daretu a l'ordinatore, hè più difficiule di fà...
bravu pè ste parolle o Pertusatu. ai dettu tuttu
Scrive una risposta
|
|