Aspettendu u figatellu...
L'antichi cumminciavanu a tumbà i porchi in santa Lucia (u 13 di dicembre ) ,ma éra forse pè via di a températura piu fresca a ss'ebica !Oghje si tomba tuttu l'annu ma u gustu un'hè piu quellu !
Hum, cusì bonu una salcicia à u focu di legnu... o di rumenzula!
Mi pare in stu mumentu chi a piazzetta sia pocu ispirata, i sugetti so menu polemichi..serà a stanchezza o forse una prossima "OPA" di 24 ore..chi vole ripiglia u "spiritu" d'urigine di stu Blog..... tenite forte o amichi...!!
Ciò ch'ellu dice L' ISULANU a pensu appena ancu eiu.
Forse chì quelli chì cuntrastanu nantu à u foru pudarianu prupone articuli (cù fotò è testu) è a squatra di A PIAZZETTA scegliaria di passà o nò (sò elli i rispunsevuli, noi sariamu l'irrespunsevuli).
Forse, forse...
chi putenza sti dui ghjovanni arrusti u figatellu davant'i a tanti baschicci di CRS e a faccia scuperta
magnifica foto
merguez arrustita cu peneu , forse ava so a l ospidale !!
Mi pare chì u focu di gomme di vitture ùn sia u più periculosu, ci hè da impenseriscesi di a qualità di e salcicette chì in Francia un centu di zitelli hè statu avvelenatu da a carne puzzica sirvuta in le cantine.
Ancu eiu ùn possu magnà avendu davanti magnamerda chì facenu u passa è vene.
Ci hè da avè i turcinelli....
Roba bella chimica no, sti giovanni vulianu fà i corsi, mà mi pare ch'elli passanu pè imbecilotti no ? I crs mi pare ch'elli si ni ridinu di sti dui zitelli..
Scrive una risposta
|
|