Affare Ribery : era u più goffu chì andava à u caboulot
Pà rimpiazzà à Domenech: Lola, sedeci anni, entraineuse...
U corciu stu Ribery, ùn hè mai statu capaci di senta a difarenza trà "entraineur" è "entraineuse"...
Incu un faccia simule ùn po che esse ubligatu di pagà e ancu carissimu...Blancs, balcks, beurs....E cusi sia !!
..."Ribéry avait l'air sérieux. Il s'est converti à l'islam et présentait tous les signes extérieurs de la conformité religieuse"...si leghje in u "monde"...fussila puru...
Aghju intèsu di chell'éra una "beurette" sta ghjuvanotta cusi Ribery pudera cantà "beuretta misga ,bella incalfata fami una pipa bella imburata !"
Anto, bravu, si u più forte....., mà casu d'ùn ride tantu di l'arabi o i di maumettani, u mrap veghja..
Sta squadra di a Francia face ancu a vergogna a l'ultimi francesi, so tutti rubaccie canaglia e ancu "Racaglia": Blanc ; Black ; Beurk , ha ! ponu esse belli fieri...pffff.
per a cuppa di u mondu, eo , supportu l' Italia
Benzema, eccu, ghjè fattu...
FOOTBALL - Une prostituée affirme avoir eu des relations sexuelles avec lui alors qu'elle avait 16 ans...
Après Franck Ribéry et Sidney Govou, l'attaquant français du Real Madrid, Karim Benzema, va être prochainement entendu par les enquêteurs sur l’affaire de proxénétisme. Une prostituée aurait affirmé durant son audition avoir eu une relation avec lui quand elle avait 16 ans. La date d'audition de Benzema n'a pas été précisée. Aucun autre joueur ne devrait être entendu par les enquêteurs.
Zahia D, 18 ans, a effectivement affirmé devant les policiers avoir eu une relation avec Benzema courant 2008, alors qu'elle avait 16 ans.
Zahia, in piena azzione nant'à una télé francese di qualità :
anu a ragiò, sò zuffuli di soldi, goffi ma pacanu bè è allora site ghjelosi ?! voi à a so piazza chì faristite ?ùn fate tantu i dilicati chì certi anu digià fattu e so prove !
Per una volta ch'elli facenu bon prò di una passa...
Scrive una risposta
|
|