A maledizzione di e lasagne
ci vole cent'anni per fà un pruverbiu! dicianu i vecchji
quant'à mè unu chi s'he tichjatu di lasagne deve esse stu lasagnone d'estrimei
st'articulu hé cascatu cum'è u casgiu...
>>>>>>>>>> vlam
o lasagnator ,
he vera ch'o so pangrassutu , ma 'nde noi e lasagne -nustrale ,un so micca e listesse ,- si manghjanu a a San Bastianu -u santu di u paese -
Dui affari:
1) ùn vi scurdate chì à u corsu li piace sempre a so piattata di paste
2) ch'elle sò bone e lasagne (parlu di quelle di Mamma)
Ma manghjatene per Pasqua Pifania è dinù tuttu l'annu. Cusì, s'è tutti vi ci mettite, forse suminaremu u granu è feremu una fabbrica di paste in Corsica.
Iè, parlu di sviluppu, è di travagliu, o mansa di lasagnoni ...
E lasagne so fatte di pasta ( in francese si mette à u plurale, à elli li n'hè ci vole sempre di più ), noi ci cuntentemu d'una piattata di pasta! bon'appittitu à tutti.
sviluppu, travagliu,dunque impieghi pé i giovani!
Leghite " PROJET CORSICA 21"è bon prufittu!b[i[u[qt[
Ne manghju di po 2 ghjorni.
Quessu si u "decrassage" !
Evviva a " Panza Attitude " !!!
Scrive una risposta
|
|