Accident'à Toulouse Lautrec ! A fata verde m'hà resu ceccu compiu, mà, aghju buscatu un lugicialu pè' pudè scrive in bragliu... Un mi ne sortu tantu male !
Pè a salute una cosa sola à fà : una risa scema ogni ghjornu, almenu un quartu d'ora (eh, seriu ! a dicenu i medichi).
Hè per quessa chì a Piazzetta duveria esse rimbursata da a Secù! Tandu, u tufone hà da sparisce : a Piazzetta hè gratisi!!
Eccu, ùn hè micca difficiule di arregulà i prublemi , o Sarcò, basta à avè e letture bone!
troppu cumplimenti...
à certi l'anu dà ghjunghje i vezzi...
Ùn la cunniscite micca quessa :
Aghju lettu tantu nantu à i danni di l'alcollu, di a sigaretta, ecc, ch'avà sò dicisu :
PIANTU DI LEGHJE! lol
fora di ... A PIAZZETTA, ben intesa!
Aghju lettu assai nantu à i danni di l'alcollu, di a sigaretta, di u grassu, di u zuccaru, allora, avà sò decisa :
ÙN AGHJU PIÙ DA LEGHJE !!!
Scusate, mi scurdava chì l'avia digià fatta, quessa... O webmaestru, sguassa unu di i messagi più questu quì, beiu troppu sò intuntita...
Per mantenesi in salute ,s'e aghju capitu, ùn ci vuleria né à troppu manghjà , beie o fumà.
Nimu hà ancu scrittu chì di fà aspessu l'amore pò esse dannificu.
U troppu stroppia neh?
Chì ne pensate voi altri ,quelli di a leva di dopu à u 68?
Fà spessu l'amore un hè micca dannificu, hè magnificu!! è omu deve bè crepà di qualcosa. Allora manghjemu, biemu è femu l'amore. è tu o ghjuvanni preferisci stà senza fà nunda, ascultandu a ghjente chì un sà vive fora di a norma?
Eu ùn pretengu chè una cosa : u troppu stroppia.
Cunsigliu a muderazione per ogni cosa .
Chì ne pensate ?
Ci pò esse un antru pensamentu chè quellu di sumenta !
Evviva i Giappunesi!!
Un studiu dimostra chì i grassi campanu più vechji chè i magri....
è dinù chì i grassi anu menu scianze di seduce chè i magri ...HUM : un grassu riccu averà sempre di più scianze chè un magru poveru, ...NO???
Scrive una risposta
|
|